میراث‌فرهنگی تجسم گذشته ماست

وزیر امور اقتصادی و دارایی گفت: «میراث فرهنگی تجسم گذشته ماست. با مطالعه در میراث فرهنگی می‌توانیم تجربیات گذشتگان را دریابیم، مثلاً با تعمق در ساخته‌ها و سازه‌های یزد، بناهای تاریخی اصفهان و سایر مناطق می‌توانیم از تجربه گذشتگان برای حل مسائل برخوردار شویم.»

به‌گزارش میراث‌آریا، علی طیب‌نیا وزیر امور اقتصادی و دارایی، امروز چهارشنبه 21 تیر 96، در مراسم افتتاحیه موزه بانک ملی ایران که با حضور اسحاق جهانگیری معاون‌اول رئیس‌جمهوری، زهرا احمدی‌پور معاون رئیس‌جمهوری و رئیس سازمان میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری و تعدادی از مسئولان کشوری و استانی برگزار شد، افزود: «بر ماست که میراث گذشتگانمان را حفظ کنیم و با تأمل در این میراث از تجربه پیشینیان بهره ببریم.»

او ادامه داد: «بانک ملی ایران میراثی ‌فرهنگی برای کشور است. بانک ملی فقط نماد بانکداری در ایران نیست، بلکه همچنین نماد تلاش‌هایی است که پدران ما برای استقلال کشور انجام داده‌اند. از 90 سال پیش که بانک ملی ایران تأسیس شده تا به امروز، این بانک همواره بانکی پیشتاز و پیشرو بوده است. این بانک با برخورداری از بیش از 3هزار شعبه، سرمایه ارزشمندی برای کشور است. بر ماست که از این تجربه، دانش و ذخیره ارزشمند برای اصلاح نظام بانکی کشور استفاده کنیم.»

طیب‌نیا در پایان سخنان خود افزود: «انتظار از بانک ملی به‌عنوان یک میراث ملی آن است که با بهره‌گیری از دانش انباشته‌ای که دارد نقش پیشرو را در اصلاح نظام بانکی ایفا کند و اقدامات اصلاحی خود را بیش‌ازپیش افزایش دهد.»

بانک ملی در کاهش نرخ سود بانکی پیشگام شود

وزیر امور اقتصادی و دارای در ادامه صحبت‌های خود به سود بانکی اشاره کرد گفت: «از بانک ملی ایران انتظار می رود به عنوانی با ریسک صفر، در کاهش نرخ سود پیشگام باشد.»

او و افزود: «نرخ بالای سود بانکی بخش های اقتصادی و تولیدی کشور را در تنگنا قرار داده است.»

طیب نیا با برشمردن انتظارات دولت از بانک ملی به عنوان بانکی 100 درصد دولتی گفت: «این بانک باید تلاش موثری در کاهش نسبت مطالبات غیرجاری خود داشته باشد و آن را به نصاب های بین‌‎المللی برساند.»

وزیر امور اقتصادی و دارایی استفاده مناسب از فضای پسابرجام برای توسعه روابط بانکی از سوی بانک ملی را خواستار شد و گفت: «محدودیت های ناشی از تحریم به تدریج در حال رفع است و انتظار می‌رود بانک ملی تلاش خود را برای توسعه تعاملات بین المللی مضاعف کند.»

طیب‌نیا بر تسریع در واگذازی اموال مازاد بانک ملی ایران تأکید کرد و توسعه بانکداری الکترونیک، ارتقای دانش نیروی انسانی بانک و تامین مالی فعالیت های اقتصادی بویژه صنایع کوچک و متوسط در این بانک را خواستار شد.

او  از بانک ملی به عنوان گنجینه ارزشمند نظام بانکی یاد کرد و گفت: «از بانک ملی انتظار می‌رود از دانش انباشته خود برای اصلاح نظام بانکی گام بردارد و بانک پیشرو در این زمینه باشد.»

انتهای پیام/

کد خبر 139604213